Schilderij laten maken

Een schilderij laten maken in opdracht

Heeft u een schilderij gezien op deze site dat u mooi vindt, maar het is al verkocht? Of wilt u iets speciaals en persoonlijks laten schilderen en spreekt mijn stijl u aan? U kunt bij mij uw schilderij laten maken in opdracht, bijvoorbeeld schilderij laten maken van foto. Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen en vrijblijvend uw vragen te stellen en een prijsopgave op te vragen.

schilderij laten maken

Titel: Stefanie
Afmeting: 40 x 60 cm
Techniek: Acrylverf op doek, afgelakt met glansvernis
Werk in opdracht, privé collectie, Antwerpen (België)
Verkocht

De afmetingen van het schilderij kunt u helemaal zelf bepalen. Zo nodig kan ik u hierover ook adviseren. Ook wil ik graag met u meedenken over kleurgebruik en materiaal keuze. Op die manier kunt u een uniek schilderij laten maken dat helemaal past bij uw eigen stijl.

Beste Saskia, wat heb je onze hond Milan fantastisch vereeuwigd! Hij is het ten voeten uit! En wat we het meest bijzonder vinden: je hebt op de een of andere manier zelfs zijn karakter weten weer te geven. We waren al heel blij geweest met een goed lijkend schilderij, maar het is meer dan dat geworden: het ís Milan!”

schilderij laten maken gelderland

Portret in opdracht

Wilt u ook een schilderij laten maken van foto? Bijvoorbeeld huisdierportret (hondenportret, kattenportret, schilderij van paard of ander huisdier laten schilderen), neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier. U kunt natuurlijk niet alleen een portret laten schilderen maar ook allerlei andere onderwerpen gebruiken voor een schilderij en mij de vrije hand laten!

Kat laten schilderen

Katten in fantasie achtergrond

schilderij van hond laten maken

Beagle geschilderd naar foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw naam (*)

Uw e-mail adres (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Gemarkeerd met * zijn verplichte velden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *