Workshop

Cursus tekenen schilderen Ede, Schilderles Ede en omgeving

Eenmalige teken- en schilder workshops in groepsverband

Eenmalige schilderworkshops kan ik bij mensen thuis of op uw werkplek geven voor groepen vanaf 8 personen of meer. Wilt u eenmalig schilderles in Ede en bent u op zoek naar een inspirerende en leerzame workshop, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een buurthuis of een verjaardag, vrijgezellenfeestje o.i.d. Je zorgt dan dus zelf voor het aantal deelnemers. De volgende onderwerpen kunnen bijvoorbeeld gekozen worden:

Portrettekenen met houtskool op papier. Hierbij leert u de ‘regels’ voor de verhoudingen in het menselijk gezicht, het omgaan met het mooie materiaal houtskool, en hoe je een gezicht karakter geeft en lijkend maakt. Aan het einde van de workshop gaan we allemaal naar huis met een mooi portret, dat kan zijn een zelfportret of een portret dat we van elkaar gaan maken.

Kosten € 15,- per persoon voor 2 uur inclusief btw en materiaal.

workshop landschap schilderenEen landschap schilderen in acrylverf op doek. Indien het weer het toestaat gaan we hiervoor lekker naar buiten, want dat werkt voor het schilderen van een landschap natuurlijk het allerbeste! Maar binnen aan de hand van foto’s kan natuurlijk ook. In deze workshop leer ik u kijken naar de verhoudingen in een landschap en hoe we de kleuren die we gebruiken bepalen. We leren hoe we diepte kunnen verkrijgen in een landschapsschilderij en aan het einde van de workshop gaat iedereen gegarandeerd met een mooi werk naar huis.

Kosten € 57,50 per persoon voor ongeveer 2 tot 3 uur inclusief btw materiaal, dus ook het doek!

Linoleumsnede in 2 kleuren op papier. In deze workshop gaan we dieper in op de diverse mogelijkheden die de techniek van het linoleumsnijden ons biedt. We leren hoe we kunnen gaan ‘denken in kleurkanalen’ en hoe we van een zelf uitgekozen afbeelding een gelijkende linosnede kunnen maken. Aan het einde van de workshop gaat iedereen gegarandeerd met een goed gelukte print naar huis!

Kosten € 20,- per persoon voor ongeveer 2 uur inclusief btw en materiaal

Artistiek naakt tekenen met potlood op papier. Durf je het aan om naar een live model te gaan tekenen, dan is deze workshop echt iets voor jullie. In deze les krijgen jullie van mij eerst les in de verhoudingen van het menselijk lichaam. Na het maken van wat oefenschetsjes komt er een echt model bij ons langs om te poseren. Aan het einde van de rit gaat iedereen naar huis met een naaktportret.

Kosten € 45,- per persoon voor 2 uur inclusief btw, materiaal en model.

Als je zelf nog een leuk idee of speciale wens hebt voor een schilder workshop, dan kan ik natuurlijk voor je kijken of ik daar een leuke les van kan maken!

Privé schilderlessen en tekenlessen

Heb je zin om iets meer te leren over een bepaalde teken- of schildertechniek, maar wil je dit niet doen in groepsverband? Ik geef ook privé tekenlessen, dit kan bij u zelf thuis, op uw werkplek of bij mij op mijn atelier aan huis. De prijs van een dergelijke les is in overleg, u kunt mij gerust een bericht sturen via het contactformulier over uw wensen.

Ik woon zelf in Ede, maar kan in principe door heel Nederland komen met vergoeding van de reiskosten. Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande contactformulier en wie weet zien wij elkaar binnenkort!

Uw naam (*)

Uw e-mail adres (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Gemarkeerd met * zijn verplichte velden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *